';
Loading Events

« All Events

12. godišnjica PD Planinorci Sjeverni Velebit 25.-26.5.2024.

May 25 - May 26

Godina nam je 12. Starimo, ali dobro gazimo. Sjeverni Velebit nas čeka, fešta bit će vješta. Šatore ćemo podići, u zvijezde buljiti. Meso ćemo pacati pa ćemo to zmazati. Vatrica će goriti, a feštica umoriti.

Svi su dobro došli neka nam godišnjica bude vesela!!!

 

Ove godine će biti malo drugačija godišnjica. Malo ćemo planinariti, malo ćemo raditi na našim stazama, a najvažnije, zabaviti se, podružiti se, dobro najesti i napiti.

Plan puta:

Subota

Pokret u 7h iz Zagreba prema Oltarima (2h vožnje), gdje dolazimo autima i podižemo naš logor u kojem noćimo (nema teglenja ruksaka). Nakon postavljanja našeg logora, podjela sudionika po timovima za određene sektore staza, te podjela zadataka. Nakon odrađene akcije povratak u kamp gdje ćemo organizirati roštilj, vatricu i druženje dok se ne srušimo u šatore.

 

Nedjelja:

Ustajemo kada nas sunce probudi i prema dogovoru odlazimo na neku od ruta ili na kupanje u Lukovo (za hrabre). Povratak prema Zagrebu

Trajanje rute (bez pauze): subota 6h, nedjelja prema dogovoru

Izlet je: K1, T1, VR1

Klasifikaciju izleta pročitaj ih OVDJE

Hrana: hrana za 2 dana, vode 5l/ ponijeti mesa za ispeći na roštilju (najbolje je da unaprijed napacate) i cugu kaj ćete piti

Oprema: OPO, odjeća i oprema prilagođena vremenskim uvjetima, šator, karimat (šator i karimat osigurava Društvo ako nemate)

Noćenje: 0kn

Prijevoz: osobni automobil 17Eura / 4 osobe po autu

Link na vremensku: Zavižan

PRIJAVE do ponedjeljka 20.5. 17h

Službeni vodič : svi vodiči

Max broj prijava:

Knjiga žalbi i pohvala

 

Napomena: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat s uvjetima izleta te da ispunjava zdravstvene , fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima plaćenu članarinu u planinarskom društvu, te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost!

Details

Start:
May 25
End:
May 26
Event Category:

Organiser

Planinorci
Phone
0977794106
Email
planinorenje@gmail.com

Venue

Porezna uprava
Avenija Dubrovnik 32, parking Porezna uprava
Zagreb, 10000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map

Prijavi se

Trenutno je 43 prijavljenih!

Loading gif

Odjavite se!

Pomoću ovog alata možete upravljati svojom prijavom!