';
TKO

 

Mlado planinarsko društvo osnovano 2012. godine u Zagrebu, sa ciljem širenja znanja i stjecanjem novih prijateljstva.

SMO

 

Svaki vikend nova planina, drugačija okruženja, bila to šuma ili sipar, negdje iznad oblaka možete nas naći ili nam se pridružiti.

MI

 

Planinari, penjači, visokogorci, alpinisti ili samo ljubitelji prirode i društva, sastavni su dio naših izleta prilagođeni svakoj osobi koja je voljna tjelesne aktivnosti, druženja i ispunjenog vikenda.

Pogledajte naše avanture
ponosni smo na naše projekte

pd planinorci

Doživite avanturu u mnogim prekrasnim područjima za planinarenje u Hrvatskoj i šire! Provedite sva 52 tjedna godišnje s Planinorcima, neprofitnom planinarskom udrugom koja slavi svoju 9. godinu. Izazivamo vas da nam se pridruži na svakom planinarenju, a naši stručni vodiči specijalizirani su za pješačke i penjačke mogućnosti svih razina, vještina te ispunjavaju različite interese naših planinara.

Imate spreman kofer
za putovanja?

Svake godine organiziramo putovnje u daleke nam krajeve, bilo to doživjet vjetrove Patagonija ili polarnu svjetlost Artičkog Kruga, nije nam bitno. Putujemo tamo gdje nas srce vodi.
Ako ste već došli do ovdje, onda ste slični nama, željni vidjet i iskusit nešto novo, izaći iz svoje zone komfora i prepustit se prirodi.
Javite se, dođite se upoznati se s nama, a i mi s vama, krenite hodati. Nažalost set noževa za steak se ne djele uz članarinu ali vam možemo pružiti nezaboravnu avanturu.

Naša
Adresa

Negdje među oblacima

Legalna
Adresa

Velikogorička 26, 10000 Zagreb

Telefon
Email

KONTAKTIRAJTE NAS
POŠALJITE NAM GOLUBA